homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati consumat vreodata?:|-5

#77 2007-12-16 15:41:52

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: ati consumat vreodata?:|

neutral antigel? cum sa bea antigel?? ma rog, poate sunt eu in urma cu drogurile... dar de asa ceva n-am mai auzit.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#78 2007-12-16 17:01:51

ely_21
New member
Inregistrat: 2007-07-09

n-am incercat niciodata si nici n-am sa incerc, nici macar nu am fumat o tigara, dulciurile in general sunt ca un drog pentru mine, parca o iau razna cand nu am ceva dulce sa mananc, dar oricum cred ca sunt mai sanatoase decat drogurile.

tot ce ma invinge ma face mai puternica

#79 2007-12-16 17:04:25

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

nici eu nu am consumat droguri! nu am dorinte de genul...

#80 2007-12-16 17:08:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Nici macar nu fumez, daramite sa iau droguri... Oricum, drogurile mi se par o dovada de slabiciune a celui care le ia... o evadare din lumea reala pt a se ascunde sau a scapa de ceva... total aiurea..

#81 2007-12-16 20:17:03

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

"teribilism" asa definesc eu  "testarea" aceasta...e pt copii care chiar nu au ce face...sa fim seriosi....de ce am face acest lucru....hai sa mancam otrava de soareci....ca in final tot acelasi e rezultatul...am atata minte cat sa nu fac acest lucru....sa ii spunem cu indulgenta IDIOT

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Publicitate

loading...

#82 2007-12-16 20:22:39

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ely_21 a scris:

n-am incercat niciodata si nici n-am sa incerc, nici macar nu am fumat o tigara, dulciurile in general sunt ca un drog pentru mine, parca o iau razna cand nu am ceva dulce sa mananc, dar oricum cred ca sunt mai sanatoase decat drogurile.

si eu sunt la fel...numai ca eu am fumat vreo 10 ani...acum le-am lasat de 6 ani dar dulciurile sunt nelipsite big_smile ...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#83 2007-12-16 20:24:15

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

oana_ a scris:

mika nu cred ca exista persoan care sa nu fie dependenmta de ciocolata big_smile eu nici nu o tin in camera cand am,o duc intr-o camera unde nu prea merg si manac cate o bucatica cand imi aduc aminte big_smile

eu nu suport cicolata..deci exista persoane

Ultima oara a fost editat de vreausaninga (2007-12-16 20:24:26)

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

#84 2007-12-16 20:25:21

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

nici mie nu imi place

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#85 2007-12-16 20:27:15

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

drogurile ........ niciodata in viata ....

love is a bird she need to fly...

#86 2007-12-16 20:27:52

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

never

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#87 2007-12-16 21:21:04

andreea81
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

nu as incerca niciodata.imi e destul ca fumez tigari normale si asa de greu imi  e ca nu reusesc nicicum sa ma las de ele.Oricum de curand am vazut la tv cum se fabrica cocaina, si eu una nu voi fi niciodata tentata de asa ceva.

#88 2007-12-18 15:52:30

Hanuschak
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-20

bravo tie ca ai reusit sa treci peste perioada aia neagra si bine ca te-ai lasat si de tigari si de alcool. felicitari!

Don't drink water, fish have sex in it

#89 2007-12-18 16:04:05

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

deadrose a scris:

theSame_ElaElis a scris:

symo_roxy a scris:

poi...eu mi'am facut tigare cu piafen...am scos tutunul afara din tigare,l'am amestecat cu piafen si am refacut tigarea:P..am infasurat'o in staniol,am ars'o putin....am dat staniolul l a o parte si am fumat...dar mi sa parut tare jegoasa si am aruncat'o.....alte experiente....stateam cu colege care se drogau in baia liceului....trageau pe nas...sau fumau hasis in curtea scolii...altele veneau a2a zi la sc si ne pov ca si'a injectat nush ce drog in vena impreuna cu vara'sa dar au folosit acelasi ac...k sa fiu sincera...as incerca si eu o data doar ca vad cum e....dar imi e frica ce se va intampla dupa ce vad cum e....si am mai auzit ca sunt medicamente la farmacie care iti dau senzatii,,tari'' niste medicamente pt gat park tusinfote se numesc..multi colegi au luat de astea luau 20 de pastilute si ,,zburau''big_smile

droguri? no way! mi-a indicat o data o farmacista sa iau tusin forte! pt o tuse rebela! am zis ca mor! sa nu luati never! ma luase o stare de ameteala de nu ma puteam da jos din pat si trebuia sa ma duc si la serviciu! groaznic!

am patit-o si eu mai demult cu niste pastilute pt tuse

Duuh! Tusinele sunt folosite de pokemoni in loc de droguri! Un pitic - vecin de-al meu, de cls. a 7-a, a luat un flacon de tusine inainte sa mearga la scoala k avea nervi se certase cu gagica-sa si i s-a facut rau la ora de sport, a cazut din picioare si cik a facut si spume la gura si tremura neutral deci NU luati Tusin!!
Iar in tigara puteti sa bagati orice k nu merge neutral inafara de hero, coca, si alte prafuri, pastilele nu au efect.
In schimb e f tare sa fumezi iarba in narghilea si in loc de apa sa fie vodka. Doar ca mie mi s-a facut rau de tot, cum nu-mi fusese niciodata si dup-aia am aflat k puteam sa murim k alcoolul se absoarbe in sange de nujt cate ori mai repede din plamani decat din stomac. Adica am citit in ziar cand facuse si William parca, al Marii Britanii, acelasi lucru lol

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#90 2007-12-18 21:03:03

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

faza cu pastilele mi se pare deplasata, cunosc si eu cazuri de copii nebuni care in lipsa de altceva au tras prenandez sau au fumat pelin big_smile ..eu doar am fumat cu prietenul meu, mie mi se pare ok, atata timp cat te controlezi si nu cred ca poti deveni dependent de iarba..si in plus nu mi se pare atat de periculoasa [bine, nu in exces] fata de altele, gen tutun sau alcool,sau bineinteles alte droguri mai periculoase. din cate stiu marijuana a fost incadrata in categoria soft drgus, pe cand alcoolu si tutunu la hard drugs, e ceva natural, o iei direct din pamant, e lasata de dumnezeu, omu nu isi baga mana in asta. parerea mea e , ca daca vrei sa fumezi, te poti simti bine doar daca esti linistit si stii cate ceva despre asta dinainte[pe mine m'a initiat prietenu meu] si totu depinde de tine si de cum iti manevrezi gandurile si reactiile. smile

Bună ! Arăți ca o curvă !

#91 2007-12-18 22:27:28

skumpi
Vizitator

n`am incercat si nici nu ma tenteaza nustiu

#92 2007-12-18 22:30:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu am de gand sa consum.si asa am o sanatate subreda,dk mai iau y droguri m distrug.deci NU

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#93 2007-12-18 22:54:56

anaeli
New member
Inregistrat: 2007-12-01

cine isi respecta propriul corp isi da seama de lucrurile care i pot face rau...si poate trece pe langa ele ca si cand nu ar exista deloc

sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang
incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur

#94 2007-12-18 23:07:45

ciprian
New member
Inregistrat: 2007-12-04

anaeli a scris:

cine isi respecta propriul corp isi da seama de lucrurile care i pot face rau...si poate trece pe langa ele ca si cand nu ar exista deloc

subscriu

#95 2007-12-19 02:01:01

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

free a scris:

Este adevarat ca la o anumita varsta majoritatea , in lipsa de "altceva" , cauta sa impresioneze audienta prin diverse mijloace [ chiar daca acestea le pot face rau mai devreme sau mai tarziu ] . E normal , fiecare face ce vrea cu viata lui , pana la urma urmei .
Eu nu am incercat nici tutun , nici alcool [ o gura-doua de curiozitate ] nici alte chestii care mi-ar putea face rau . Sunt destule cai prin care poti , daca vrei sa impresionezi pe restu si nu trebuie sa iti faci rau pentru asta . Prefer sa n-am amintiri de genu ca atunci cand eram mai mic era sa "mor" .

Nu vrei sa impresionezi nicio audienta. Pur si simplu vrei sa incerci ORICE!! Daca mie mi se pare marfa sa fumez iarba.. de ce n-as fuma?? Ce ma amuzati cu faza asta cu teribilismul lol

"Prefer sa n-am amintiri de genu ca atunci cand eram mai mic era sa "mor" " ... eu prefer sa AM AMINTIRI!!! Nu as vrea sa ajung la 60 de ani si sa ma intreb ce-am facut o viata, ca a trecut degeaba pe langa mine si k am trait doar pentru ca m-am nascut!!!

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.