|
Nu esti logat.
Ati consumat vreodata?:|-5#77 2007-12-16 15:41:52
Re: ati consumat vreodata?:|antigel? cum sa bea antigel?? ma rog, poate sunt eu in urma cu drogurile... dar de asa ceva n-am mai auzit. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #78 2007-12-16 17:01:51
Re: ati consumat vreodata?:|n-am incercat niciodata si nici n-am sa incerc, nici macar nu am fumat o tigara, dulciurile in general sunt ca un drog pentru mine, parca o iau razna cand nu am ceva dulce sa mananc, dar oricum cred ca sunt mai sanatoase decat drogurile. tot ce ma invinge ma face mai puternica Offline #79 2007-12-16 17:04:25
Re: ati consumat vreodata?:|nici eu nu am consumat droguri! nu am dorinte de genul... Offline #80 2007-12-16 17:08:27
Re: ati consumat vreodata?:|Nici macar nu fumez, daramite sa iau droguri... Oricum, drogurile mi se par o dovada de slabiciune a celui care le ia... o evadare din lumea reala pt a se ascunde sau a scapa de ceva... total aiurea.. Offline #81 2007-12-16 20:17:03
Re: ati consumat vreodata?:|"teribilism" asa definesc eu "testarea" aceasta...e pt copii care chiar nu au ce face...sa fim seriosi....de ce am face acest lucru....hai sa mancam otrava de soareci....ca in final tot acelasi e rezultatul...am atata minte cat sa nu fac acest lucru....sa ii spunem cu indulgenta IDIOT Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#82 2007-12-16 20:22:39
Re: ati consumat vreodata?:|
si eu sunt la fel...numai ca eu am fumat vreo 10 ani...acum le-am lasat de 6 ani dar dulciurile sunt nelipsite ... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #83 2007-12-16 20:24:15
eu nu suport cicolata..deci exista persoane Ultima oara a fost editat de vreausaninga (2007-12-16 20:24:26) "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #84 2007-12-16 20:25:21
Re: ati consumat vreodata?:|nici mie nu imi place N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #85 2007-12-16 20:27:15
Re: ati consumat vreodata?:|drogurile ........ niciodata in viata .... love is a bird she need to fly... Offline #86 2007-12-16 20:27:52
Re: ati consumat vreodata?:|never I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #87 2007-12-16 21:21:04
Re: ati consumat vreodata?:|nu as incerca niciodata.imi e destul ca fumez tigari normale si asa de greu imi e ca nu reusesc nicicum sa ma las de ele.Oricum de curand am vazut la tv cum se fabrica cocaina, si eu una nu voi fi niciodata tentata de asa ceva. Offline #88 2007-12-18 15:52:30
Re: ati consumat vreodata?:|bravo tie ca ai reusit sa treci peste perioada aia neagra si bine ca te-ai lasat si de tigari si de alcool. felicitari! Don't drink water, fish have sex in it Offline #89 2007-12-18 16:04:05
Duuh! Tusinele sunt folosite de pokemoni in loc de droguri! Un pitic - vecin de-al meu, de cls. a 7-a, a luat un flacon de tusine inainte sa mearga la scoala k avea nervi se certase cu gagica-sa si i s-a facut rau la ora de sport, a cazut din picioare si cik a facut si spume la gura si tremura deci NU luati Tusin!! Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #90 2007-12-18 21:03:03
Re: ati consumat vreodata?:|faza cu pastilele mi se pare deplasata, cunosc si eu cazuri de copii nebuni care in lipsa de altceva au tras prenandez sau au fumat pelin ..eu doar am fumat cu prietenul meu, mie mi se pare ok, atata timp cat te controlezi si nu cred ca poti deveni dependent de iarba..si in plus nu mi se pare atat de periculoasa [bine, nu in exces] fata de altele, gen tutun sau alcool,sau bineinteles alte droguri mai periculoase. din cate stiu marijuana a fost incadrata in categoria soft drgus, pe cand alcoolu si tutunu la hard drugs, e ceva natural, o iei direct din pamant, e lasata de dumnezeu, omu nu isi baga mana in asta. parerea mea e , ca daca vrei sa fumezi, te poti simti bine doar daca esti linistit si stii cate ceva despre asta dinainte[pe mine m'a initiat prietenu meu] si totu depinde de tine si de cum iti manevrezi gandurile si reactiile. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #91 2007-12-18 22:27:28
Re: ati consumat vreodata?:|n`am incercat si nici nu ma tenteaza #92 2007-12-18 22:30:20
Re: ati consumat vreodata?:|nu am de gand sa consum.si asa am o sanatate subreda,dk mai iau y droguri m distrug.deci NU Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #93 2007-12-18 22:54:56
Re: ati consumat vreodata?:|cine isi respecta propriul corp isi da seama de lucrurile care i pot face rau...si poate trece pe langa ele ca si cand nu ar exista deloc sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur Offline #94 2007-12-18 23:07:45
subscriu Offline #95 2007-12-19 02:01:01
Nu vrei sa impresionezi nicio audienta. Pur si simplu vrei sa incerci ORICE!! Daca mie mi se pare marfa sa fumez iarba.. de ce n-as fuma?? Ce ma amuzati cu faza asta cu teribilismul Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|